Hyvää vaalien jälkeistä aikaa teille kaikille!

Julkaistu:

Tervehdys Säkylän Kokoomuksen puheenjohtajalta

Viimeisen vuoden aikana tekemämme sinnikäs työ palkittiin sunnuntaina. Saimme kaksinkertaistettua valtuutettujemme määrän. Ehdokaslistamme oli monipuolinen ja laadukas, mutta tuloksemme parempi kuin uskalsimme edes toivoa. Sydämellinen kiitos ihan jokaiselle meitä äänestäneelle. Saimme suorastaan äänivyöryn, joka osoittaa, että kokoomuslaiselle rakentavalle, positiiviselle, talouden ja hyvinvoinnin tasapainoon pyrkivälle tekemiselle on tilausta.

Kesä alkaa olla parhaimmillaan, mutta emme vielä lähde lomalle. Olemme torstaina 17.6.2021 torilla kiittämässä teitä äänestäjiä. Lähiviikkoina käydään myös neuvottelut kunnan luottamustoimien jaosta. Kiitos teidän meille on tulossa merkittävästi paremmat vaikutusmahdollisuudet alkavalle neljälle vuodelle. Tulemme tekemään hartiavoimin töitä säkyläläisten elämän parantamiseksi.

Kesällä on tulossa toinen jättipalsamin kitkentäkerta. Seuraa Facebook-sivujamme kuullaksesi asiasta tarkemmin. Mukaan mahtuu lisää kitkijöitä, sillä palsami on levinnyt laajalle. Sivumme kannattaa muutenkin ottaa seurantaan. Kuulet sitä kautta kaikista järjestämistämme tapahtumista. Meillä on jo monenlaista suunnitteilla. Toivottavasti pääset mukaan.

Muistathan, että haluamme kuulla sinua myös vaalien välillä. Ota ihmeessä yhteyttä tai ”nappaa hihasta” kylänraitilla, jos sinulla on ideoita Säkylän kehittämiseksi tai haluat antaa meille palautetta.

Aurinkoista kesää!

Krista
Yhdistyksen pj

Lisää julkaisuja

3.10.2022

Kokoomus mukana Vanhusten viikolla

Säkylän kokoomus oli mukana lahjoittamassa kahvia kotona hoidettaville kuntamme kunnia-asukkaille. Kaiken kaikkiaan kahvipaketteja lahjoitettiin jaettavaksi 150 kappaletta. Vanhusten viikolla (2.-9.10.2022)

27.11.2021

Jälleen mukana joulupukkijuoksussa

Säkylän joulun odotus alkoi 27.11.2021

22.11.2021

Jarkko Jaspalle valkoinen leijonamerkki

Yhdistyksen juhlallinen illanvietto 22.11.2021 Brunnilan tilalla Jarkko Jaspalle luovuttiin jo loppusyksystä 2020 Kokoomuksen puoluehallituksen myöntämä Valkoinen Leijona -merkki ansioistaan kokoomuslaisesta