Teot ovat parasta puhetta – haaste kaikille säkyläläisille

Julkaistu:

Kirjoitimme kuntavaaliohjelmaamme, että Säkylässä on runsaasti kulttuuriperintöä, jota pitää vaalia.

Ryhdyimme tietysti toimeen, sillä teot ovat parasta puhetta, ja lähdimme isolla joukolla lauantaiaamuna 22.5.2021 Säkylän kotiseutumuseolle hävittämään jättipalsamia. Sitä kasvaa aivan valtavasti paitsi kotiseutumuseolla myös monessa muussakin paikassa. Lähtökohtaisesti vieraslajien hävittäminen kuuluu maanomistajalle, tässä tapauksessa Säkylä-Köyliön seurakunnalle. Rakkaudesta kotiseutuun haluamme auttaa, pienilläkin teoilla edesautamme kuntamme menestymistä.

Tulemme jatkamaan hävitystyötä määrätietoisesti ja säännöllisesti – haastamme tähän työhön kaikki muutkin yhdistykset.

TERVETULOA MUKAAN TALKOISIIN!

Lisää julkaisuja

3.10.2022

Kokoomus mukana Vanhusten viikolla

Säkylän kokoomus oli mukana lahjoittamassa kahvia kotona hoidettaville kuntamme kunnia-asukkaille. Kaiken kaikkiaan kahvipaketteja lahjoitettiin jaettavaksi 150 kappaletta. Vanhusten viikolla (2.-9.10.2022)

27.11.2021

Jälleen mukana joulupukkijuoksussa

Säkylän joulun odotus alkoi 27.11.2021

22.11.2021

Jarkko Jaspalle valkoinen leijonamerkki

Yhdistyksen juhlallinen illanvietto 22.11.2021 Brunnilan tilalla Jarkko Jaspalle luovuttiin jo loppusyksystä 2020 Kokoomuksen puoluehallituksen myöntämä Valkoinen Leijona -merkki ansioistaan kokoomuslaisesta